UA-113489107-1
Kies een winkel

Kies de winkel die u wilt bezoeken.Welkom bij Ekowax Cleaning Products

Polish Strong (polijst pasta) 500ml

Polish Strong (polijst pasta) 500ml
Model: polish strong
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Aantal:  

Omschrijving:

Ekowax Polish strong is een polijstpasta voor gebruik als verzorging en conservering van alle moderne lakken

zoals nano en keramische lakken alsook alle standaard lakken en verouderde lakken. Ekowax Polish strong verwijdert krassen, wasstraat krassen en schuurkrasjes ontstaan door het wegschuren van lopers, stofjes en andere oneffenheden in oude en nieuwe lakken. Ekowax Polish strong is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van krasjes en het weer op hoogglans brengen van de lak in één bewerking. Bij het juiste gebruik is de stofvorming minimaal en ontstaan er geen moeilijk wegpoetsbare hologrammen in de lak. Na behandeling heeft de lak een fris hoog en diep glanzend kras – en hologram vrij uiterlijk Ekowax Polish strong bevat geen siliconen, wax en geen ammoniak. Toepassing:

Ekowax Polish strong is aanbevolen voor het verwijderen van krasjes veroorzaakt door het wegschuren van oneffenheden op alle moderne soorten lak. Ook geschikt voor: het verwijderen van carwash krasjes, oxidatie plekken en het behandelen op plaatsen waar het gebruik van schuurpapier niet aanbevolen wordt.

Gebruiksaanwijzing:

De Ekowax Polish strong is door de specifieke samenstelling met name geschikt voor machinaal gebruik. Voor gebruik goed schudden om vervolgens een kleine hoeveelheid polijstpasta aan te brengen op het oppervlak of op de te gebruiken schone pad van gemiddelde hardheid. Indien de pad te droog is, dan eventueel iets meer product gebruiken of de pad voor het polijsten lichtjes bevochtigen. Met matige snelheid (maximaal 1000 rpm) en met lichte druk het product verdelen over het te behandelen oppervlak. Na verdelen over het te behandelen oppervlak de snelheid opvoeren tot maximaal 2000 rpm en de druk ook licht verhogen tot de gewenste resultaten. Indien het product begint te drogen, de druk op de machine en de pad reduceren. Bij een te snel aandrogen is de polijstsnelheid te hoog en daarmee het risico op hologram vorming of stof vorming. Bij de juiste snelheid en druk wordt de hologram vorming tegen gegaan en de stof vorming gereduceerd. Net zolang door polijsten tot het gewenste resultaat is bereikt. Polijstresten met een micro vezel doek wegnemen.

Indien er poetswolken of hologrammen achterblijven eventueel de pad licht bevochtigen met ons product Autowassen zonder water om vervolgens het behandelde oppervlak licht na te behandelen. Als verzegeling na de polijstbehandeling adviseren wij een van ons product Polish & Coat Niet in de directe zon gebruiken of op een te heet oppervlak.

 

Product gegevens:

toestand: dik vloeibar cremig product kleur: wit / creme pH waarde bij 20 °C: ca. 9

soortelijk gewicht bij 20 °C: ca. 1,36 g/cm³

houdbaarheid /opslag condities: 2 jaren , vorstvrij opslaan

 

Opmerking:

Voor gebruik en/of verdere distributie van dit product verwachten wij dat U zich op de hoogte heeft gesteld van de inhoud van het “blad met veiligheidsgegevens”  

Beoordeel

Oordeel: Slecht Goed
Voer onderstaande code in: